BUN VENIT !

Am creat aceasta pagina cu scopul de a avea o legatura permanenta cu cei care dispun de acest mijloc de comunicare si prin care voi incerca sa asigur transparenta in deciziile care se iau in cadrul CONSILIULUI LOCAL din Calimanesti.
Totodata, mi-am propus sa avem o dezbatere permanenta asupra proiectelor care se vor derula pe raza orasului nostru, a problemelor curente cu care ne confruntam in fiecare zona, fara discriminari, si va promit ca, in limita posibilitatilor, voi fi permanent in legatura cu cetateanul, iar opiniile dumneavostra, precum si sugestiile propuse, vor fi analizate si luate in seama.
Ca si in mandatul anterior de consilier local, voi continua cu audientele pe care le voi realiza in fiecare zi de LUNI  intre orele 10,00-12,00, la sediul meu din Calea Lui Traian, NR 355, etajul 2, dar voi realiza si intalniri zonale cu cetatenii din toate zonele orasului.
Asa cum se stie, am fost acreditat prin voturile pe care le-am primit, sa  reprezint formatiunea politica pe care o conduc, precum si pe cei care m-au votat, in aceasta legislatura.
Vreau sa va marturisesc, ca nu voi avea nici un fel de rezerva sa intervin atunci cand vor fi semnalate acte de incompetenta sau dezinteres din partea administratiei publice locale, bineinteles, in limitele prevazute de lege, si sa intervin in vederea respectarii legii precum si a cetatenilor orasului nostru.
De aceea, acum la inceput de mandat, va propun sa avem o legatura stransa de comunicare, tocmai pentru a preveni eventuale derapaje ale administratiei.
Am rugamintea sa nu ezitati sa ma contactati, atunci cand considerati necesar, la urmatoarele date de contact:

Adresa: Calea Lui Traian, nr 355, etajul 2, Calimanesti
Tel 0742 188 517
E-mail: casabrio@hotmail.com

 

Cu stima si consideratie,

Ing. Mircea Stanculescu

2 gânduri despre „BUN VENIT !

  1. Va urez mult succes in acest mandat, pentru ca cei mai multi, se fac vazuti doar inainte de alegeri, dumneavoastra, vad ca sunteti primul care porneste cu dreptul si dupa alegeri, si asta e un semn bun ! Inca o data, mult succes !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s