TABARA DE PICTURA „VLAICU IONESCU „

Astazi Luni 09.07.2012, în oraşul Călimăneşti, a inceput  Tabăra internaţională de pictură „Vlaicu Ionescu”. La acest eveniment, participă pictori din Spania, Turcia, SUA, Republica Moldova şi România. Tabăra este organizată de Consiliul Local, Primăria oraşului Călimăneşti şi Casa de Cultură „Florin Zamfirescu” Călimăneşti, în parteneriat cu Asociaţia Europeană pentru Conservarea şi Promovarea Patrimoniului Cultural European Paris – Franţa, precum si Grupul Şcolar Economic-Administrativ şi de Servicii Călimăneşti .

Totodata se vor desfasura si tabara de teatru condusa de profesor universitar doctor FLORIN ZAMFIRESCU.

Lucrarile de deschidere au fost realizate de catre Mihaela Dobrescu, responsabil pr de cultura in cadrul primariei Calimanesti care , dupa urarea de bun venit si prezentarea artistilor, a dat cuvantul actualului primar Florinel Constantinescu.

Mai departe, maestrul Florin Zamfirescu a multumit organizatorilor si a prezentat in cateva cuvinte programul acestei tabere care se promite a fi unul atractiv si placut pentru toti participantii.

Pe parcursul acestui eveniment, voi incerca sa prezint cat mai detaliat actiunile la care am sa particip, mai ales ca am deosebita placere de a tine companie consacratului artist spaniol JOAN PANISELLO CASSANOVA, si distinsa sa sotie JOANA PANISELLO CASSANOVA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s