LIPSA DE PARCARI IN CALIMANESTI

Astazi 21. iulie 2012, subsemnatul, impreuna cu viceprimarul orasului, Vasile Scirlea, am realizat o trecere in  revista a unor probleme stringente cu care orasul nostru se confrunta, cum ar fi lipsa parcarilor.

In acest sens am facut o deplasare in toate zonele orasului, in vederea identificarii posibilitatilor de realizare a acestor parcari si am constatat ca avem suficiente spatii care pot fi adaptate, fara resurse financiare considerabile. Bineinteles ca aceasta problema va fi supusa dezbaterii consiliului local, unde se vor stabili cu exactitate  zonele unde se vor realiza, precum si regimul lor, adica, libere sau cu plata.

Tot in aceasta zi, am vizitat si lucrarile la reteaua de canalizare din Jiblea-Noua, precum si reteaua de apa in curs de finalizare pe strada Anton Pann, zona „Bisericesti”.

In aceasta privinta asteptam propuneri si sugestii cu privire la problema parcarilor, astfel incat, aceste investitii sa fie  la inaltimea asteptarilor dvs.

 

Cu stima,

Un gând despre „LIPSA DE PARCARI IN CALIMANESTI

  1. Implicarea TUTUROR consilierilor in problemele orasului este imperativ necesara .iar informarea cetatenilor cu privire la aceste aspecte este salutara.BRAVO D-LE STANCULESCU!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s