CETATENII NE SEMNALEAZA, NOI INTERVENIM!

In urma audientelor de astazi 23.07.2012, am fost semnalat de un grup de cetateni din Jiblea Noua, ca timp de trei luni de zile, au fost supusi unui pericol de accidente, atat pentru mijloace auto, carute, dar si copii sau animale, in urma demolarii caminului 39 de apa la conducta „Bradisor”, care traverseaza pe strada Ana Ipatescu si se intersecteaza cu strada Campului din aceasta localitate. 

Acest camin a fost demolat cu bune intentii, de catre Apavil, deoarece incurca circulatia datorita  constructiei supraterane, insa nu a mai fost refacut la cota zero a drumului si a ramas in acelasi stadiu.

Am vizitat obiectul in cauza si am semnalat executivului aceasta deficienta, in vederea intervenirii si  solutionarii acestei situatii.

Totodata pe strada Anton Pann, tot Apavil, nu a finalizat lucrarile de refacere a zonelor asfaltate afectate in urma introducerii apei curente.

Inca o data informez cititorii ca audientele consilierului MIRCEA STANCULESCU se desfasoara in fiecare zi de Luni, intre orele 10,00 si 12,00, la sediul din Calimanesti, Str Calea Lui Traian, nr 355, etajul 2.

Va doresc o zi buna !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s