HAOSUL STRADAL CONTINUA

In urma alegerilor locale din acest an, multi cetateni au sperat la o schimbare pozitiva in viata de zi cu zi a orasului. Adica, sa existe o administratie locala care sa asigure conditii civilizate urbane, infrastructura, si mult mai multa disciplina in ceeace priveste lucrarile publice.

Dar putem observa ca actuala conducere inca nu a reusit sa se acomodeze bine cu fotoliul, sau poate ca ii va trebui mult timp pana sa isi dea seama ca nu pentru asta au fost trimisi de catre cetateni sa reprezinte interesele acestora.

Asadar, zilele acestea , pe strada principala a orasului, Calea Lui Traian, a avut loc o lucrare de bransare, care a determinat spargerea trotuarului, fara a se asigura conditiile necesare de trafic pietonal. Astfell, pietonii, printre care, persoane varstnice, mame care duceau copiii in carucior, si altii, au fost nevoiti sa suporte aceasta lipsa de respect si ordine, si sa-si riste siguranta lor, circuland pe langa trotuar, adica direct pe carosabil.

La sesizarea unor vecini, am apelat la executivul local pentru a solutiona de urgenta aceasta situatie.

In lunile urmatoare, pentru a evita ca aceasta situatie sa se mai repete, voi initia o hotarare de consiliu care sa reglementeze clar conditiile de avizare a acestor lucrari, astfel incat sa convietuim in conditii de normalitate si civilizatie.

Sa auzim de bine !

Un gând despre „HAOSUL STRADAL CONTINUA

  1. „Poate o luati pe jos si pe trotuarul care duce la SCOALA JIBLEA VECHE sa vedeti cum se circula,mai ales cand ploua.Domnul fost primar trecea in fiecare zi dar nu vedea…era la volan.Toata lumea circula pe strada sa nu se impiedice de bolovani si cand ploua ajung copilasii la scoala uzi la picioare.De ce la Calimanesti se vede si la noi nu?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s