SE INMULTESC CAINII COMUNITARI !

Ultimul subiect pe care l-am abordat in cadrul sedintei de Consiliu Local din data de 31.07.2012, la capitolul DIVERSE, a fost problema cainilor comunitari, tot mai multi pe strazile si cartierele orasului Calimanesti.

Problema cainilor a fost sesizata atat in Calimanesti, mai ales in zona centrala, in zona Caciulata, Cozia, si tot mai mult in zona Jiblea – Veche. 

Am considerat oportun sa vin cu aceasta solicitare catre executiv, deoarece nu implica costuri extraordinare in vederea colectarii acestor animale si daca nu intervenim, riscam sa avem parte de evenimente nedorite , victime care pot fi copiii nostri, sau de ce nu famei sau batrani. Spun acest lucru pentru ca la aceasta ora, primarul orasului reclama lipsa banilor, bani care nu vin singuri daca nu pleci dupa ei, sau nu putem astepta ca din bugetul local sa realizam cine stie ce obiective, pentru ca este imposibil. Primarul, impreuna cu personalul din subordine, trebuie sa ia masuri urgente pentru accesarea fondurilor si pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta cetatenii orasului.

Tocmai de aceea, in primele sedinte ale Consiliului Local, am preferat sa aducem pe masa executivului, probleme care nu implica fonduri de anvergura, probleme mai mult organizatorice decat investitionale, astfel incat sa aiba timp pentru a se instala bine in fotolii si sa-si prioritizeze aceste probleme in functie de situatia financiara.

In cele din urma, primarul a dat asigurari ca se va ocupa de aceasta problema, prin compartimentele de specialitate din subordine.

Daca aveti anumite recomandari, sugestii sau opinii, nu ezitati sa lasati comentariile dvs.

Pana atunci, sa azuzim de bine !

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s