APRECIATI DIFERENTA !

In fiecare dimineata cand ajung la servici, la sediul firmei mele in Calimanesti, de-a lungul traseului dinspre casa si pana in oras, observ si apreciez eforturile depuse de catre angajatii societatii care administreaza serviciile de igiena si salubritate ale orasului, in speta, CALIMANESTI SERV SRL.

SITUATIE ACTUALA

SITUATIE POSIBILA

Chiar stau de vorba cu acestia, care, in ciuda neajunsurilor si a salariilor scazute, se straduiesc sa asigure servicii optime pentru noi toti cei care locuim aici, sau chiar si pentru turistii care tranziteaza orasul nostru. Prin canicula, ploaie sau ninsoare, ei sunt constienti ca trebuie sa-si faca datoria si uita uneori, chiar de sanatatea lor, numai pentru asi pastra respectivul loc de munca, necesar pentru intretinerea cheltuielilor din familie.

Cu toate acestea, nu cred ca le-ar sta rau acestor minunati oameni cu o mica dotare care sa le asigure un grad de confort mai ridicat in desfasurarea acestor servicii, precum si un echipament de lucru adecvat.

Va las pe dumneavostra sa apreciati diferenta intre situatiile din fotografiile atasate acestui articol.

Va doresc o zi buna !

Un gând despre „APRECIATI DIFERENTA !

  1. Da, intr-adevar nu poti face din „rahat” „bici, din pacate pana cum chiar nu cred ca s-a gandit cineva la dotarea si conditiile de lucru ale acestor oameni. Cred ca si turistii ar aprecia daca ar vedea o asemenea dotare in schimbul eternelor cosuri pe roti si nici nu cred ca ar costa o avere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s