SPUNE-I PRIMARULUI CE VREI SA FACA PENTRU TINE !

Cam asa suna un slogan in campania electorala pentru alegerile locale din anul acesta ! Si nu suna rau, era promitator si plin de speranta pentru locuitorii orasului care si-au dorit o schimbare administrativa.

Au trecut aproximativ doua luni de la instaurarea noii conduceri a primariei orasului, insa, nu se pot observa multe schimbari, cu exceptia catorva drumuri auxiliare catre terenuri uitate chiar si de propietari, care nu erau o prioritate absoluta. Si daca vorbim de drumuri, asi putea spune ca prioritati erau altele mai importante precum drumul principal din Jiblea- Noua, Ana Ipatescu continuata cu Campului, cateva drumuri in Jiblea-Veche, Pausa, dar toate acestea vor face obiectul unui nou articol in perioada urmatoare.

De aceasta data, o alta problema vom aduce in discutie, legata de ordine si igiena, de masuri contaventionale si masuri de combatere a depozitarii gunoaielor pe albia unor vai, paraie, pe la capete de poduri, care creaza disconfort in randul cetatenilor de buna credinta care locuiesc in zona respectiva. In acest sens am fost chemat de catre unii locuitori din zona „VALEA SATULUI”, respectiv de la podul de piatra in amonte si aval de acesta, de unii locuitori din zona canalului colector care coboara dinspre cimitirul „FULGA”, catre Olt, unde, asa cum spuneam, exista persoane fara menajamente care arunca tot felul de gunoaie ba chiar mai mult deverseaza dejectiile animale, omenesti, ape uzate, in aceste vai, producand focare de infectie, inmultirea si extinderea sobolanilor, mirosuri neplacute, astfel incat ceilalti locuitori sunt pedepsiti sa suporte consecintele acestei crunte nepasari a celor vinovati, dar si al autoritatilor.

Asta, desi acum mai cateva zile, primarul declara in presa valceana urmatoarele :

In plin sezon estival, staţiunea Căllimăneşti – Căciulata este luată cu asalt de turişti veniţi din toate colţurile ţării. Unii dintre ei vizitează staţiunea an de an, devenind deja o tradiţie, în timp ce ceilalţi vin doar pentru tratamente. Ca urmare a numărului mare de vizitatori, autorităţile locale sunt nevoite să depună eforturi consistente pentru a pătra curăţenia în oraş. Potrivit declaraţiei primarului Florinel Constantinescu, prin lucrări de curăţenie sunt întreţinute parcurile din zonă, albiile râurilor, mai ales că nu sunt amenajate încă spaţii de campare. „Staţiunea va fi pregătită în orice anotimp pentru primirea turiştilor. După cum bine se ştie, oamenii nu sosesc aici doar în sezonul estival, ci în fiecare anotimp se pot plimba sau trata la bazele de tratament. Depunem eforturi pentru păstrarea curăţeniei. Din păcate, încă nu avem amenajate locuri de campare, dar nu le putem crea nici în plin sezon estival”, a precizat edilul Constantinescu.

Stiu ca este vorba si de multa nesimtire a celor care savarsesc acesta fapte, stiu ca este vorba de lipsa de respect si de educatie, dar mai stiu ca in fiecare oras sau localitate, o data la patru ani, alegem pe cei care sa ia masuri si sa gestioneze pozitiv toate aceste probleme cu care ne confruntam in viata de zi cu zi, ci nu doar sa se laude cu ceeace nu se face.

Asa ca stimate cititor al acestui articol, mergi in audienta la primarie si  SPUNE-I PRIMARULUI CE VREI SA FACA PENTRU TINE !”

Ca intotdeauna, astept comentariile si sugestiile dumneavoastra! Sa aveti convingerea ca toate aceste probleme vor ajunge negresit pe masa executivului iar in limita posibilitatilor sa vorbim peste cateva luni, un an, si de lucruri pozitive.

Cu stima,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s