„CE DISCUTAM ASTAZI IN OPERATIVA, MAINE STIE TOT ORASUL”

Asta este una din supararile primarului Constantinescu, ca imediat ce se termina sedinta operativa zilnica din executiv, se aud voci in oras si comentarii asupra aspectelor discutate, de parca  nu ar trebui sa fie asa ! De parca nu ar fi promis in campania electorala ca va asigura transparenta maxima in actele administrative si acum cineva i-l saboteaza, informand populatia de ceeace se discuta in interior! Oare mai este PRIMARIA institutia care sa reprezinte interesele cetatenilor acestui oras ? Nu ar trebui sa existe dialog si consultare cu cetatenii in ceeace priveste administrarea domeniului public ? Parca asa spunea  in alte discutii si interviuri, una doua o sa se consulte cu cetatenii asupra problemelor, asupra proiectelor, etc , sau au fost si sunt in continuare numai mesaje populiste ?

In acest sens cauta vinovati, ba pe unul, ba pe altul, care crede ca nu este in tabara lui si transmite in exterior ceeace se discuta la aceste sedinte zilnice care din punctul meu de vedere, nu sunt fezabile pentru ca se pierde cel mai util si pretios timp, acela de la primele ore ale diminetii.

Domnule primar, cred ca puterea a inceput sa va intunece mintea ! Ati venit in campania electorala cu un slogan: „CALIMANESTI ASA CUM ITI DORESTI”. Insa nu cred ca oamenii isi doresc ceeace faceti acum: sa nu asigurati transparenta in actele administrative de parca ati conduce o centrala nucleara sau o unitate militara, sa nu raspundeti la adresele consilierilor locali, sa nu acceptati functii ocupate de profesionisti si in urma unui concurs, sa tolerati nerespectare aplicarii legii 50 tocmai celei mai mari societati din oras, sa anulati licitatia strazii principale din Jiblea-Noua si sa realizati drumuri care duc nicaieri, sa inventati functii de directori adjuncti la scoli si liceu doar de dragul unor obligatii in conditiile in care au scazut numarul elevilor si a profesorilor, si multe altele pe care le voi comenta pe fiecare in parte in articolele viitoare.

Oamenii au asteptat altceva, sa le asfaltati strazile, sa terminati macar in Jiblea Noua canalizarea, pentru ca acesti oameni traiesc un cosmar; sa supervizati lucrarile operatorilor de apa, de gaze, de electricitate, bransamentele si refacerea carosabilului sau trotuarelor, colectarea cainilor comunitari, restrictionarea traficului de tonaj prin oras si cateva artere care au terorizat populatia, modernizarea pietelor si a targurilor, transparenta in actele administrative si multe altele care lasa de dorit dupa patru luni de activitate in care ati luat salariu  si nu ati facut mai nimic.

Nimeni nu a cerut sa rasturnati pamantul doar sa dati dovada ca orasul intra in normalitate, intra in legalitate si ca sunteti un bun gospodar. Pentru moment, nimic din toate acestea nu se vede. Si in calitatea pe care o am, de consilier local, dar si de cetatean al acestui oras, platitor de impozite, am datoria morala de a trage acest semnal de alarma, in speranta ca poate va veti dezlega ochii, veti privi catre orizont si poate veti zari realitatea, normalitatea si legalitatea si le veti respecta, astfel incat sa castigati si dumneavostra respectul meu si al altora.

Pe curand

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s