REZULTATUL SEDINTEI DE CONSILIU DIN 25.10.2012

Buna ziua,

In acest articol va anunt ca Joi 25.10. 2012, orele 16,00  a avut  loc sedinta Consiliului Local care a avut  pe ordinea de zi urmatoarele puncte, sedinta in care au fost discutate si aprobate toate punctele astfel:

1. Proiect de hotarare privind constatarea incetarii de drept a mandatului de consilier local al domnului Sclipcea Valentin si declararea ca vacant a locului de consilier local ocupat de acesta ca urmare a demisiei din aceasta functie. Proiectul a fost aprobat.

2. Proiect de hotarare privind validarea mandatului de consilier local al doamnei Ungureanu Ana. Proiect aprobat in unanimitate de voturi.

3. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice aferente proiectului “Modernizarea strazilor pentru imbunatatirea confortului in statiunea Calimanesti-Caciulata. La acest punct, subsemnatul am solicitat ca in acest proiect sa fie inclusa si strada 1907 din Jiblea-Veche care se afla intr-un stadiu necorespunzator si fara rigole si trotuare. S-a raspuns ca se va face un studiu si va fi cuprins si aceasta strada.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea concesionarii prin negociere directa a terenului in suprafata de 8,26 mp catre BANCA COOPERATISTA AJUTORUL RM.-VALCEA, in vederea executarii accesului la imobilul propietatea acestora. Proiect aprobat.

5. DIVERSE. La acest capitol subsemnatul am ridicat problema cheltuielilor de la centrul de expozitii de la Seaca, deoarece luna trecuta au fost solicitate fonduri pentru plata salariilor si a facturilor la energie. In acest sens mi-am exprimat nemultumirea fata de conducerea existenta la acest centru care nu a fost capabila sa-si atraga fonduri pentru sustinerea acestor cheltuieli.

Pentru moment am propus infiintarea unui TARG AUTO SAPTAMANAL, care sa se desfasoare in curtea acestui centru, si care ar aduce venituri substantiale in jur de 30.000 RON/luna, bani din care se pot sustine cheltuielile lunare. Acest lucru nu ar presupune nici cheltuieli mari deoarece se realizeaza in curte, deci numai realizarea curateniei la finalizarea targului, precum si dotarea cu grupuri sanitare.

Tot legat de acest centru am solicitat sa mi se prezinte care ar fi cheltuielile legate de inchirierea sau concesionarea pavilioanelor existente, intrucat atat eu cat si unii parteneri externi suntem interesati sa derulam anumite activitati comerciale, cel putin in unul din aceste pavilioane, astfel incat acestea sa nu ramana goale si sa realizeze venituri la bugetul local. Astept raspunsul oficial al conducerii administrative locale si judetene.

Cam acestea au fost dezbaterile acestei sedinte, va promit ca voi reveni cu articole referitoare la alte probleme de interes local, unele cu aspect pozitiv, dar din pacate si probleme care nu ne bucura prea mult.

Pe curand

Pentru a avea o idee asupra modului cum dumneavostra apreciati activitatea Consiliului Local Calimanesti, va rog sa votati optiunea dumneavostra in chestionarul de mai jos.

Va multumesc pentru intelegere !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s