TARG SAPTAMANAL AUTO LA CALIMANESTI

La sedinta de Consiliu Local din 25.10.2012 am propus infiintarea unui targ saptamanal auto, chiar in curtea Centrului de Conventii si Expozitii de la Seaca. Acest lucru pentru a oferi cetatenilor orasului Calimanesti si celor din localitatile invecinate posibilitatea tranzactionarii de masini, piese de schimb, accesorii si altele, fara a se mai deplasa la alte targuri ca cel de la Sibiu sau Pitesti. In acelasi timp se pot asigura venituri din incasarile respective, pentru asigurarea cheltuielilor de intretinere la acest centru, fara a se mai aloca bani din bugetul local, adica, banii nostri ai tuturor. In acest sens sunteti rugati sa va exprimati opinia dumneavostra in chestionarul de mai jos:

http://www.valcea1.ro/seaca-o-dezamagire/

4 gânduri despre „TARG SAPTAMANAL AUTO LA CALIMANESTI

  1. Stiu ca s-a infiintat o societate sa administreze toata treaba acolo. Ce fac oamenii aia? Am citit ca s-a taiat energia electrica pentru neplata. Solutii se pot gasi, dar trebuie minte, deschidere, cautate solutii chiar si de avarie. Pozitia complexului are niste atuuri, un targ auto daca e bine organizat poate sa devina mai mare chiar decat Pitesti si Sibiu. Dar trebuie lasate deoparte orgoliile politice si inca o data, trebuie minte.

    • Din pacate, la aceasta ora societatea ezista doar in acte. Si-au luat salarii o perioada, fara sa faca nimic, dupa care, nemaiavand surse de finantare, au inceput sa paraseasca barca. Ma refer la directori. Curentul electric este taiat desi in luna octombrie, primarul ne-a solicitat bani pentru acest lucru. Am fost de acord, insa am avertizat ca nu vom mai fi de acord cu alocarea de bani. Nu stiu ce a facut cu banii, daca s-a taiat curentul acolo. Voi face o adresa pentru a primi un raspuns oficial si am sa va informez. Cu stima,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s