AM INCEPUT CONSULTARILE CU CETATENII

               Avand in vedere prevederile art. 51 alin (3), din legea 215 privind administratia publica locala, cu modificarile si completarile ulterioare in care se precizeaza : Consilierii locali sunt obligati ca, in indeplinirea mandatului, sa organizeze periodic intalniri cu cetatenii si sa acorde audiente”, dar si prevederile Regulamentului de Organizare si Functionare a Consiliului Local, art. 93 alin (1) si (2), precum si prevederile art. 50 alin(1) si (2) din Legea 393/2004 privind Statutul Alesilor Locali, am demarat si programat prima intalnire cu cetatenii localitatii Jiblea-Noua.

In lunile urmatoare voi continua graficul acestor intalniri in teren cu localitatea Jiblea-Veche, urmata de Pausa, Seaca, Caciulata si Calimanesti, in vederea identificarii problemelor cu care se confrunta locuitorii zonei si sustinerea acestor puncte in Consiliul Local, dar si propunerea anumitor investitii in bugetul pentru anul viitor, in conformitate cu nevoile acestora.

Rog ca toti cei interesati in problemele ce tin de administratia locala sa se prezinte la aceste intalniri pentru a prezenta situatiile si a dezbate solutii in acest sens. Cei care au posibilitatea pot sa o faca si in programul meu de audienta, in fiecare zi de Luni, intre orele 10,00-12,00 la sediul meu din Calimanesti, str. Calea Lui Traian, nr 355.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s