LUNI – SEDINTA EXTRAORDINARA A C.L. CALIMANESTI

Buna ziua,

Luni 18.03.2013, orele 16,00 a fost convocata sedinta extraordinara a Consiliului Local Calimanesti care va avea pe ordinea de zi doua puncte:HJDFHF

1. Prezentarea Raportului de control nr. 8/271/08.03.2013 si a Deciziei nr. 2/08.03.2013 ale Curtii de Conturi ca urmare a controlului efectuat la S.C. CALIMANESTI SERV S.R.L.

2. Dezbateri pe tema aspectelor identificate ca urmare a acestui control si a masurilor dispuse spre a fi duse la indeplinire in scopul initierii unui proiect de hotarare cu privire la masurile si modalitatea concreta de indeplinire a acestora de catre administratorul societatii in vederea punerii in aplicare a acestei decizii, precum si a unor masuri imediate de reorganizare a societatii pentru eliminarea pe viitor a altor pierderi financiare.

Zilele acestea voi incerca sa scanez aceste documente pentru a le posta pe pagina acestui blog, in vederea unei informari corecte dar si pentru ca dumneavoastra sa puteti face obiectiuni, sugestii sau propuneri pe marginea acestor materiale.

Cu stima,

5 gânduri despre „LUNI – SEDINTA EXTRAORDINARA A C.L. CALIMANESTI

 1. Ufff, grea nastere :), mai bine mai tarziu decat niciodata! Sper ca macar in al 13-lea ceas deja se vor lua deciziile corecte! O mica mentiune: ati avut dreptate cu adresarile ofensatoare la adresa angajatilor. Se pare ca cetateanul Gavrila, care indeplineste si functia de director (numai Dumnezeu stie, in cazul de fata primarul, cum…) se dovedeste a fi un adevarat neanderthalian, etaland un comportament si un limbaj grobian. Si nu numai in relatiile cu angajatii, ci la modul general, va pot confirma personal lucrul asta, din pacate. Va urez succes in expunerile dvs. pe tema aceasta si nu numai. Stima!

  • decat sa discutam despre X si Y mai bine s-ar veni cu solutii concrete in ceea ce priveste situatia economica a CALIMANESTI SERV

   • recomandare: interesati-va in legatura cu
    documentele pe care doriti sa le publicati, din cate stiu sunt confidentiale pana in momentul aducerii la indeplinire a masurilor dispuse

   • Va multumesc pentru sfaturi. Asta este si scopul acestei sedinte de gasi solutii pentru redresarea activitatii acestei societati. Desi sunt altii care cauta printre morti…dar e treaba lor.
    In ceea ce priveste confidentialitatea, nu va faceti griji. Orice sedinta a Consiliului Local este PUBLICA. In consecinta tot ceea ce se dezbate este public. Pentru ce atatea secrete ? Cu cat mai multa transparenta, cu atat mai bine pentru toti.

    Va doresc o zi buna !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s