Joi 27.06.2013 SEDINTA C.L. CALIMANESTI

Buna ziua,

Ca de fiecare data,  va informez ca Joi 27.06. 2013, orele 16,00 va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local Calimanesti care va avea pe ordinea de zi urmatoarele puncte:BENER MIRCEA + SEDIU

1. Proiect de hotarare privind acordarea unui ajutor de urgenta doamnei POPA CRISTINA;

2. Proiect de hotarare privind acordarea unui ajutor de urgenta domnului PILOIU CONSTANTIN CATALIN;

3. Proiect de hotarare privind  aprobarea concesionarii prin negociere directa a terenului in suprafata de 2,80 mp catre doamna BUSUIOC MARIA din Calimanesti, str. Calea Lui Traian, nr. 280, bl 7, sc B, ap 1, judetul Valcea, in vederea executarii unui balcon la imobilul propietatea acesteia de la aceeasi adresa;

4. Intrebari, interpelari, petitii si informarea consilierilor locali;

In acest sens puteti adauga comentariile si sugestiile dumneavoastra, astfel incat, orice propunere sa fie cunoscuta de catre consilierii locali, precum si de catre executiv. Dupa finalizarea sedintei, am sa va postez hotararile luate precum si dezbaterile insotite de eventuale propuneri sau amendamente.

In acelasi timp, cei care au placerea sa ridice anumite probleme legate de ordinea de zi  pot sa participe la lucrarile sedintei intrucat este publica.

Cu stima,

3 gânduri despre „Joi 27.06.2013 SEDINTA C.L. CALIMANESTI

 1. Buna ziua..Am si eu o curiozitate, poate ma puteti ajuta: cu ce scop s-a pus sensul ala unic pe strada unde se afla situata Scoala general nr 2? nu se fluidizeaza deloc traficul cu noua restrictie..ce se aduce bun cu asta?In timp ce intersectia asta e cea mai aglomerata si cea mai problematica, asta a fost solutia cea mai buna de fluidizare a traficului? eu nu cred…va invit sa stati in weekend pe langa intersectie sa vedeti ca de abai se acorda prioritate asa cum trebuie…trebuie gasita o solutie mult mai buna pt intersectia asta…nu cum s-a trantit sensul unic si atat…

  • A fost propunerea primarului Constantinescu, motivul fiind fluidizarea circulatiei in zona scolii. In prezent este in studiu o varianta de modernizarea a acelei zone insa este mai ampla, influenteaza si retele de utilitati, astfel incat va mai dura pana la implementarea unei solutii si gasirea surselor de finantare.
   Cu toate acestea, atunci cand a fost aprobata solutia sensurilor unice, personal am propus ca inainte de a se pune in aplicare sa facem o dezbatere publica pentru a stabili impactul acestei propuneri. Din pacate nu s-a dorit acest lucru.

   Cu stima,

   • Va multumesc pt raspuns. Eu unul nu vad nici o imbunatatire legat de fluidizarea traficului pe acea portiune de drum(in timpul scolii vorbesc). Ba mai mult incurca circulatia la iesirea cealalta (din fata bisericii) unde opresc autobuze si autocare in statie si cateodata formeaza blocaj (mai ales duminica) si trebuie sa astepti pana pleaca din statie ca sa iesi cu masina.In fine, eu sunt convins ca multi sunt de parere ca e inutil acel sens unic dar probabil nu ar avea cine sa-i asculte daca nu prea conteaza opinia publica.Va multumesc inca o data.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s