REZULTATUL SEDINTEI EXTRAORDINARE A C.L. CALIMANESTI DIN 12.08.2013

Buna ziua,

Va informez ca Luni 12.08. 2013, orele 16,00  a avut  loc sedinta extraordinara a Consiliului Local Calimanesti care a avut urmatoarea ordinea de zi :

1. Proiect de hotarare privind actualizarea Studiului de fezabilitate aferent obiectivului de investitii “Extinderea reabilitarii infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Valcea – CL 8 Extinderea reabilitarii infrastructurii de apa si apa uzata in orasul Calimanesti”;

In urma prezentarii in detaliu a datelor din Proiectul de Hotarare, insotite de justificarile tehnice pentru care s-a solicitat actualizarea studiului de fezabilitate, proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi.BENER  MIRCEA + SEDIU

Ca o simpla paranteza, mi-asi dori ca societatea care administreaza serviciile de apa si canal in orasul nostru, respectiv APAVIL S.A., sa urgenteze acest proiect de reabilitare, pentru ca stim foarte bine ca lucrurile merg foarte lent, spre nemultumirea dumneavoastra a locuitorilor acestui oras dar si a noastra a celor care ne-ati ales sa va reprezentam.

Preturile la facturile de apa si canal au crescut an de an si vor continua sa mai creasca, de aceea societatea in cauza trebuie sa-si duca la indeplinirea angajamentele asumate.

Pe curand !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s