REZULTATUL SEDINTEI EXTRAORDINARE A C.L. CALIMANESTI DIN 16.09.2013

Buna ziua,

Luni 16.09.2013 orele 16,00 a avut loc Sedinta Extraordinara  a C. L. Calimanesti care a avut trei puncte pe ordinea de zi votate astfel:BENER  MIRCEA + SEDIU

1. Proiect de hotarare privind acordul pentru trecerea cu titlu gratuit a unor drumuri forestiere si a terenurilor aferente acestora din domeniul public al statului si din administrarea Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva, in domeniul public al orasului Calimanesti si in administrarea Consiliului Local. Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi .

2. Proiect de hotarare privind acordarea unui ajutor social de urgenta domnului Chelaru IonProiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

3. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului local pe anul 2013. Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Pe langa punctele aflate pe ordinea de zi, primarul orasului a facut o trecere in revista a situatiei proiectelor aflate in derulare  precum si o serie a problemelor care au fost rezolvate la cererea consilierilor locali precum si a solicitarilor venite de la cetateni.

In scurt timp am sa revin cu noi informatii !

Pe curand !

2 gânduri despre „REZULTATUL SEDINTEI EXTRAORDINARE A C.L. CALIMANESTI DIN 16.09.2013

  1. Buna ziua, daca se poate la sedinta urmatoare puneti in discutie colectarea de resturi menajere deoarece stam cu cosurile de gunoi la poarta si cate trei zile si imprastie cainii gunoiul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s