DIFERENTA IMPOZITE ROMANIA-SPANIA

In curand am sa revin cu un articol complet in care voi detalia diferente majore intre ceea ce plateste un cetatean in Spania, atat la impozitele pe mijloace auto si imobiliare cat si pentru facturile la utilitati.

Veti constata diferente uriase, desi nu exista termeni de comparatie intre conditiile pe care le au cetatenii de acolo si noi. Dar cum se spune  „traim in Romania unde totul este posibil !”

Pe curand !

2 gânduri despre „DIFERENTA IMPOZITE ROMANIA-SPANIA

  1. Salutare domnu Mircea am fost si eu in Spania,dar atata hotie ca aici in Romania un este nicaieri in lumea aceasta numai la noi vezi asa ceva atatea BIRURII si atatea sarlatani, acestia sunt in stare sa ne dea aier cu portia, eu deczemplu plateam impozit la masina in Spania in jur de 50 euro pe an iar aici in scumpa nostra tara platesc aproape 200 euro, ce parere aveti de asta si nu mai zic si de alte dari ce le platim cu stima Vili

    • Din pacate asta este situatia ! Guvernele noastre parca ne indeamna sa plecam cu totii afara. Vor ramane mai mult batranii, copiii, dar prea putina forta de munca tanara. Si in aceasta situatie se vor imprumuta mereu pentru a plati pensii si ajutoare diverse de somaj, pensii pe caz de boala, sociale, etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s