Sedinta Extraordinara a C.L. Calimanesti din 03.02.2014

Luni 03.02.2014, orele 16,00  a avut loc loc sedinta extraordinara a Consiliului Local Calimanesti, cu trei puncte pe ordinea de zi, care au fost votate astfel:

7983_481274525290165_1629428165_n

1. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului local si a listelor de investitii pe surse de finantare pentru anul 2014. Proiectul a fost votat cu unanimitate de voturi;

Descarca AICI : BUGET 2014 ORAS CALIMANESTI

2. Proiect de hotarare privind  aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al S.C. CALIMANESTI SERV S.R.L. pentru anul 2014. Proiectul  a fost votat cu unanimitate de voturi;

Descarca AICI : BUGET 2014 CALIMANESTI SERV S.R.L.       

3. Proiect de hotarare privind  desemnarea membrilor propusi de actionarul Orasul Calimanesti in Consiliul de Administratie al S.C. EXPO-NORD OLTENIA S.A. si mandatarea reprezentantilor orasului Calimanesti in Adunarea Generala a Actionarilor la S.C. EXPO NORD OLTENIA, sa aprobe numirea acestora. Proiectul  a fost votat cu unanimitate de voturi;

Va multumesc pentru atentie si va doresc o zi buna !

Pe curand !

5 gânduri despre „Sedinta Extraordinara a C.L. Calimanesti din 03.02.2014

 1. Am impresia ca acest buget a fost facut in graba si pe genunchi. Am sa va spun de ce cred asta:
  Uitandu-ma doar la cheltuielile de personal se observa ca, cheltuielile autoritatilor publice sunt duble in trim I si II fata de trimestrele III si IV. Sa inteleg ca se reduce personalul la jumatate incepand cu august? La celalalte institutii se observa o reducere drastica in trim IV cand sunt sarbatorile de Craciun si se vireaza eventual bonusuri.
  Ce-a mai mare parte a cheltuielilor sunt catre plata aparatului bugetar. Evidenta neclara a acestor banuti fac ca eu de exemplu sa nu pot avea asphalt pe Anton Pann nici in urmatorii 10-15 ani. Nu inteleg cine a facut acest buget, ne crede dobitoci pe toti? Stiu ca majoritatii (99% nu-I intereseaza) dar astfel nu se poate face nimic in Calimanesti. Si s-ar putea face atatea proiecte in orasul acesta.

 2. Inca astept un raspuns de la dvs referitor la bugetul pe 2014. Poate am gresit si m-as bucura sa ma corectati. Puteti sa-mi dati si mesaj personal.
  Cu stima,

  • Din motive tehnice raspunsul meu nu a aparut pe pagina. Dar este postat asa cum puteti vedea mai jos:

   Înscris în 2014/03/14 la 2:01 pm | In reply to Ing. Mircea Stanculescu.
   Domnule Nicu, va inteleg nemultumirea si sunt in asentimentul dvs. Acest buget a fost intocmit de catre specialistii actualului primar, bineinteles conform programului acestuia. Dat fiind faptul ca domnia sa a fost ales de majoritatea cetatenilor acestui oras in baza programului dumnealui, nu ne ramane decat sa ne conformam. Suntem in minoritate. Asta se spune ca ar fi democratia…. Cu stima,

   In orice caz, pentru mai multe detalii, intocmiti o adresa catre primarul orasului, care este obligat sa va raspunda, in baza legii 544.

   O zi buna !

   • Raspunsul dvs ma face sa ma intreb care mai este rolul unui consilier. Doar sa aprobe ceea ce propune primarul? Daca ati observant ca bugetul nu este ok puteati sa va abtineti si atunci intr-adevar va dadeam dreptate cum ca nu sunteti de accord cu acesta dar de indata ce ati votat sunteti in asentimentul primarului.
    Imi pare rau ca nu avem o persoana care sa reprezinte cu adevarat cetateanul Calimanestiului.

   • Imi pare rau ca judecati astfel lucrurile. Daca ati urmarit postarile sedintelor de consiliu local, ati putut constata ca sunt printre putinii care voteaza impotriva sau ma abtin la multe dintre proiectele de hotarari ale primarului, acelea pe care le consider in defavoarea cetateanului.
    In cazul de fata, a trebuit sa votez bugetul, intrucat a fost pus pe ordinea de zi pe ultima suta de metri si trebuia trimis la judet, in vederea confinantarii unor proiecte in curs in orasul nostru.
    Nu cred ca trebuie sa punem frana putinelor proiecte care exista in acest oras, chiar daca nici mie nu imi place politica actualului primar.
    Dar mesajul dvs exprima opinia dvs si nu pot decat sa o respect.

    Va doresc o zi buna !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s