ANUNT CONSTITUIRE COMITET CONSULTATIV CETATENESC

Comitetele Consultative Cetatenesti reprezinta structuri de interes local fara personalitate juridica, ai caror membri participa in mod voluntar la culegerea si transmiterea de informatii privind problemele comunitatii, asigurand astfel o mai buna relatie intre cetateni si autoritatile publice locale.COMITET

Poate fi membru al Comitetului Consultativ Cetatenesc, orice cetatean ce are capacitate de exercitiu deplina ( a implinit varsta de 18 ani si nu a fost pus sub interdictie prin hotarare judecatoreasca), nu a savarsit fapte penale, are domiciliul/resedinta in orasul Calimanesti sau care isi desfasoara activitatea in zona pentru care intelege sa participe la activitatea Consiliului Consultativ Cetatenesc. Nu pot face parte din C.C.C. reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale.

Incepand cu data de 28.11.2014 pana la data de 29.12.2014, persoanele care doresc sa faca parte din C.C.C. Calimanesti, vor completa o cerere si un curriculum vitae tip, la sediul Primariei Calimanesti, prin care isi vor exprima intentia de a face parte din C.C.C. al zonei in care au domiciliul sau locul de munca. La acestea se vor anexa o copie dupa B.I./C.I. prin care atesta domiciliul sau resedinta solicitantului sau dupa caz, o adeverinta privind locul de munca, prin care se atesta locatia acestuia.

Mentionam ca membrii C.C.C. sunt voluntari, vor avea dreptul la initiativa proprie, nu vor beneficia de retributie si nici alte facilitati. Acestia trebuie sa manifeste o atitudine constructiva si reprezentativa pentru zonele pe care le vor reprezenta si vor desfasura activitati voluntare pentru binele comunitatii.

Nota: Cererile si CV-urile tip sunt puse la dispozitia persoanelor interesate de catre Comartimentul Informatica, Relatii cu publicul, la sediul primariei din Calimanesti. Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 08,00-16,00.

 

Descarca si vizualizeaza aici: anunt

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s