SONDAJ ALEGERI LOCALE 2016 LA CALIMANESTI

 

Din pacate am stopat acest sondaj. Pana si acesta a fost furat si denaturat. Totul se fura. Ce sperante sa mai avem !!!

urne_vot_57940100_13992100

5 gânduri despre „SONDAJ ALEGERI LOCALE 2016 LA CALIMANESTI

  1. Domnu Stanculescu, va rog sa ma adaugati si pe mine la acest sondaj. Am anunțat public ca voi candida cu lista complecta . M-am hotarat. voi candida din partea ALDE la funcția de Primar! Raman dator un suc !

  2. Domnule Stanculescu va felicit pentru realizarea acestui sondaj. Dar intrebarea mea este: daca Amuzan este atat de bun, de ce a mai parasit administratia orsului si ce lucruri minunate a facut el in Climanesti care sa-l recomande, din nou, la Primarie?

  3. Foarte interesant. personal vad acest sondaj foarte relevant insa nicidecum in favoarea lui Am,uzan. Pedelistii s/au vorbit sa nu voteze. Sau sa/l voteze pe Dugulan. Ma refer in acest sondaj. Constantinescu sa ramana cu putine voturi iar la alegeri sa faca surpriza de gratie. Buna miscare. Felicitari domnului Constantinescu!

  4. Sunt in asentimentul domnului Gica. s, rugamintea ar fi sa refaceti acest sondaj in campania electorala daca se poate. Ce sa votam daca nu stim cine face parte din acele echipe. Doar liderii ? Votul se pote schimba cand vom sti nlistele. Multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s