CONTACT


CALIMANESTI   (ROMANIA)

Calea Lui Traian, nr 355

Tel 0040/742188517

E-mail: casabrio@hotmail.com

Program Luni intre orele 10,00 – 12,00

 

VALENCIA  (SPANIA)

 

Tel 0040/612450534

E-mail: casabrio@hotmail.com

Program  Vineri intre orele 10,00 – 12,00

 

12 gânduri despre „CONTACT

 1. Ma intreb daca strada Al.Valhuta, mai exista in orasul Calimanesti, sau… poate gresesc eu?
  Pe aceasta strada gazele nu s-au introdus decat pe artera principala, pe la dl.Vaduva Bogdan,
  pe stradutele laterale (declarate drumuri publice ) locatarii trebuie sa traga conducte separate, care costa pentru o familie in jur de 30.000 lei (300 mil. vechi), doar pentru a aduce conducta pana la poarta.
  De ce, oare noi nu platim aceleasi impozite la primarie ? Nu apartinem aceluiasi oras ?
  Acum pe straduta noastra, si chiar pe artera principala a strazii Al Vlahuta poti deschide patinoar ! Nimeni nu a intrat sa dea cu nisip, nimeni nu a intrat cu plugul, desi… pe stradute precum „1907” lucratorii primariei au si maturat si in fata caselor.
  Iluminatul de asemenea pe stradutele laterale nu exista, ca de… copii nostri sunt „voinici” , pe ei nu-i musca cainii ! Ca sa nu mai vorbim de tot felul de indivizi si tigani care trec seara si noaptea spre gara, si care reprezinta un real pericol !
  Cat va trebuie sa nu mai faceti discriminare? Cred ca singurul lucru care ne ramane de facut este sa dam in judecta primaria, pentru faptul ca la impozite egale, serviciile sunt facute dupa prietenii, partide si afaceri !
  Dl. Stanculescu, amintiti-va si de strada noastra, dar toata (pentru ca este foarte mare) inclusiv de stradutele laterale !!! si noi v-am votat ! si noi platim impozite ! si noi locuim tot in orasul Calimanesti ! si noi suntem oameni , nu ne tratati … altfel …

  • Asa cum am promis in campania electorala, chiar daca programul meu a fost pt primarie, incerc si prin aceasta prisma sa urmaresc problemele din toate zonele orasului, indiferent daca dvs ati votat cu mine sau nu. Eu nu fac discriminare. Cei care suntem alesi, suntem in slujba tuturor cetatenilor acestui oras.
   Intr-o alta ordine de idei, atunci cand considerati ca sunteti neindreptatiti, puteti sa ma sunati la nr de tel afisat pe acest site si sa ma chemati. Eu incerc sa fac intalniri cu oamenii in toate zonele. Acolo inca nu am ajuns. Dar pt ca mi-ati semnalat aceste probleme, maine in jurul orelor 10,00 am sa fiu pe A. Vlahuta pt a vorbi cu oamenii si sa prezint executivului aceste probleme.
   Aveti toata increderea ca personal ma voi ocupa si de acesta strada, in masura posibilitatilor mele dar cu siguranta insistente.
   Asa ca va rog ca maine in jurul orelor 10,00 sa fie cineva din partea dvs pe strada pt a discuta aceste nemultumiri care pe buna dreptate, trebuiesc a fi rezolvate. Toti locuitorii acestui oras trebuie sa fie tratati in mod egal, echitabil si respectati.

   Va doresc o seara buna !

 2. La centrala termica la Bl.R2 mai e un pic si nu mai poti trece dacat cu piciorul ca Ciutacu a ocupat abuziv drumul ,mai nou dupa schimbarea primarului si urmasul lui Ghivercea a mutat gardul bineinteles ispre spatiul public care e pe cale sa dispara .oare stiti ca trebuie lesat acces salvarii,pompierilor in zona ?

 3. Locuiesc de curand pe str. Anton Pann pe drumul pe care se face transportul de la exploatarea forestiera ( zona Bisericesti). Acest drum este intr-o continua degradare de cand a inceput exploatarea forestiera. Desi am depus o petitie primarului, acesta nici macar nu s-a deranjat sa ne raspunda ceva dar sa mai si faca ceva. Am inteles ca aceasta strada (caci este strada Anton Pann) va trebui reparata de catre Ocolul Silvic. Nici acesta nu se grabeste sa repare strada. Si atunci va intreb pe dvs, intereseaza pe cineva? Oare o sa fie asfaltata aceasta strada candva? In perioada cand primar era d-l Amuzan s-a discutat de asfaltarea acesteia. Suntem totusi un grup de 10 familii care ar trebui sa fie ascultate de reprezentantii lor.

  • Buna ziua,

   In legatura cu strada de care amintiti, impreuna cu Vasile Biserica am facut nenumarate solicitari primariei pentru a se lua masurile de reparatii. Este adevarat ca trebuie reparata de catre cei care exploateaza masele lemnoase. In acest sens o sa mai insist sa se rezolve aceasta problema.
   Cat despre raspunsul primarului la petitia dumneavoastra, aveti o lege care reglementeaza clar acest lucru, este vorba de Legea 544.
   In privinta asfaltarii va pot spune ca pentru moment nu poate fi vorba de acest lucru, pe de-o parte din lipsa de fonduri, pe de alta parte sa fie mai intai introdusa conducta de canalizare. In timp se poate discuta si depre asfaltarea acestei stradute pentru ca locuiesc cateva familii si este normal sa fie create conditii decente de infrastructura.
   Eu am sa prezint in fata consiliului solicitarea dumneavoastra si v-asi ruga sa-mi dati si un nume.

   O zi buna !

  • In Jiblea Noua se va mai asfalta doar strada Campului. In programul de modernizare a strazilor au fost cuprinse strada Ana Ipatescu si Campului. In perioada imediat urmatoare se va trece la realizarea acestei lucrari. Restul strazilor se vor moderniza dupa introducerea retelei de canalizare.

   O zi buna !

 4. Noua groapa de gunoi europeana de pe DN7/E81 ?

  Daca te indrepti de la Rm.Valcea catre Sibiu, pe drumul national DN7, sau drumul european E81, imediat ce treci de pancarta ce anunta intrarea in Seaca, vezi pe partea stanga niste cladiri rotunde, bizare, interesante, dar lipsite de agitatia pentru care au fost construite si imediat pe dreapta districtul drumurilor nationale si campingul de la Seaca. Mai la dreapta curge Oltul linistit, feeric, plin de viata: lisite, lebede, rate salbatice – ce mai – o adevarata delta. Vara ajung pana aici pescarusi si albatrosi.
  Dar gata cu visarea ca suntem in Romania!
  Pe malul celalalt al Oltului e Jiblea Noua, cartierul Calimanestiului, cu terenurile sale agricole flancate de mormane de deseuri agricole, menajere, deseuri din constructii si demolari, alte deseuri. Daca unele deranjeaza doar vizual, caci se degradeaza intr-un an-doi (cocenii, paiele, crengile copacilor defrisati pentru foc), altele sunt surse de poluare cu efecte indelungate, degradabile in zeci de ani (moloz, tencuiala, caramida si tigla, polistiren, faianta si gresie), iar altele nu se degradeaza niciodata (sticla, PET-uri).
  Gunoaiele se intind pe cativa km de-a lungul apei, de la podul peste afluentul Coisca si pana la noua statie de epurare a apei. Cel mai dureros este ca in ignoranta lor, localnicii spera ca va veni cineva de la primaria Calimanesti si va impinge toate aceste deseuri in Olt (ceea ce-i foarte posibil), fara sa stie ca poluarea apelor este mult mai periculoasa decat a solurilor, datorita propagarii in aval, pe multi km a efectelor nocive ale acestor deseuri.
  Cine le-a dat voie sa distruga acest paradis ecologic? Cine le da voie sa polueze vizual valea Oltului la intrarea in Perla Oltului (Calimanestiul)? De ce tocmai aici?
  Candva exista o groapa a orasului la Salatrucel, pe Coisca (afluent al Oltului), dar primaria de acolo a interzis prin pancarde care-i anunta pe localnici ce amenda-i asteapta daca depoziteaza deseurile acolo. E bine. Ceva s-a mai salvat din acel ecosistem, dar asta-i pretul pe care trebuie sa-l platim? Mutam groapa de gunoi a Calimanestiului pe malul Oltului? S-a deschis noua groapa de gunoi europeana de pe DN7/E81 si n-a fost anuntat nici macar primarul, un bun gospodar, care este medic veterinar si stie precis efectele poluarii apelor?
  Rusine responsabilului de mediu al primariei Calimanesti!
  Rusine inspectorilor de mediu ai Agentiei de Mediu Valcea si comisarilor Garzii de Mediu Valcea, ca treceti in fiecare concediu pe aici, spre munte si nu vedeti dezastrul ecologic ce se pregateste sub nasul vostru zi de zi!

 5. Buna ziua
  Pe strada Viilor din Jiblea Veche, la intersectia cu General Magheru au inceput lucrarile la canalizare. Muncitorii au spart cimentul si toata panta este plina de namol. La cum se desfasoara lucrarile, probabil o sa tina pana de Paste. Cu cine trebuie sa vorbim ca pe durata lucrarilor, sa se toarne pe marginea drumului o fasie mica de pietris/nisip, pentru ca oamenii sa poata merge fara cizme de cauciuc ?
  De asemenea, pe partea aceasta din strada Viilor nu s-au introdus gaze, pentru ca nu a fost prinsa in proiect. Daca tot se sparge strada pentru canalizare, nu s-ar putea monta si tevi pentru gaze?
  Va rog sa ridicati aceste probleme intr-o viitoare sedinta a consilului local.
  Multumesc!

 6. Subsemnatul Sorica Evelin Constantin, domiciliat in orasul Calimanesti, str. 24 Ianuarie, nr. 112, jud. Valcea, legitimat cu c.i. seria vx, nr. 297138, c.n.p. 1810415385604 va aduc la cunostinta urmatoarele :
  In calitate de proprieter al imobilului situat in orasul Calimanesti, str. Calea lui Traian, nr. 600 bis, jud. Valcea cu numarul cadastra 221, cartea funciara nr. 306 va aduc la cunostinta ca sunt pus in imposibilitatea de a ajunge la aceasta proprietate deoarece vecinii mei coproprieterii Stoian Maria, Trinca Alexandru si Trinca Camelia au procedat la montarea a trei porti duble de metal fixate in ciment care se prezinta cu lacat inchis, ocazie cu care tot pe calea de access sunt parcate doua autoturisme marca Ford culoare albastru VL02CEO si Ford de culoare rosu la care nu am retinut numarul de inmatriculare, iar pe cealalta cale de acces unde trece canalul collector sunt depozitate fiare, material diverse, lemne, o remorca auto etc…blocand orice cale de trecere chiar si pietonala .
  Doresc pe aceasta cale sa mentionez faptul ca acestia au procedat la blocarea abuziva a doua drumuri de acces auto si pietonal iar intr-o situatie de urgenta cum ar fi un incendiu nedorit, o stare de depreciere brusca a sanatatii celor care locuiesc pe strazile respective sau a mea si a familiei mele va ingreuna considerabil o interventie din partea autoritatilor fiind necesara taierea acelor porti cu aparatura speciala pentru a facilita accesul, lucru care necestita timp iar intr-o situatie de urgenta durata unei interventi este decisiva .
  Va rog pe aceasta cale sa binevoiti a aproba demersurile necesare pentru rezolvarea, deblocarea acestei situatii fara precedent prin demonatarea completa a celor trei porti in termen legal conform art. 14 lit. p din Legea nr. 307/2006 .
  Va multumesc anticipat .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s